Ontdek de beste bars en clubs Malaga heeft te bieden

Málaga is een paradijs voor feestgangers. Met een overvloed aan bars en clubs in Malaga en bijbehorend bruisend uitgaansleven biedt de stad voor elk wat wils. Of men nu in het levendige centrum wil vertoeven of liever de buitenwijken verkent, er is altijd wel iets te beleven.

 

Toplocaties voor Bars en Clubs in centrum van Malaga

Het hart van Málaga bruist van energie en biedt een scala aan opties voor een onvergetelijke avond uit.

 

Populaire Bars Malaga

  • La Tranca: Bekend om zijn brede selectie cocktails en bieren in een levendige sfeer. Deze bar trekt zowel locals als toeristen aan, wat zorgt voor een gezellige ambiance.
  • La Quintonería Canalla: Hier kan men genieten van authentieke Spaanse tapas en drankjes. De warme, uitnodigende sfeer maakt het een perfecte plek om de avond te beginnen.
  • Bodega El Pimpi: Dit historische pand heeft een gezellige binnenplaats en is perfect voor traditionele Andalusische gastronomie. Het is een must-visit voor iedereen die de lokale cultuur wil ervaren.

 

Voor Muziekliefhebbers

  • Sala Premier: Deze knusse tapasbar heeft een traditionele sfeer en biedt regelmatig live muziek. Het is een ideale plek om te ontspannen met vrienden.
  • Morrisey’s Public House: Een Iers geïnspireerde pub met live muziek en een uitgebreid bierassortiment. De combinatie van Ierse gezelligheid en Spaanse flair zorgt voor een unieke ervaring.

 

Bars met Uitzicht Malaga

  • Alcazaba-terras: Geniet van een drankje met een panoramisch uitzicht op het Alcazaba-fort. Dit is een perfecte plek om de avond rustig te beginnen of af te sluiten.

 

Clubs zonder Entree

Voor een budgetvriendelijke avond zijn er diverse clubs zonder toegangsprijs:

  • Tennessee Live Club: Hier kan men genieten van live muziek en nostalgische hits. De sfeer is altijd levendig en uitnodigend.
  • Ultramarinos Casapalma: Deze moderne club biedt een mix van pop, urban en trap muziek. Het is een populaire bestemming voor jongere feestgangers.
  • Be Happy: Met goedkope drankjes in een aangename setting is deze club perfect voor een leuke avond zonder hoge kosten.

 

Clubs in het Centrum van Malaga

Wie wil dansen tot in de vroege uurtjes kan terecht bij:

  • Bambú: Deze club heeft een grote dansvloer, meerdere bars en VIP-opties. Het is een van de meest populaire plekken om de nacht door te brengen.
  • Safari Night Club: Bekend om zijn grootse feesten en diverse muziekstijlen. De energieke sfeer en indrukwekkende lichtshows maken het een onvergetelijke ervaring.

 

Onze Unieke Ervaringen Bars en Clubs Malaga

Traditionele Plekken

  • Casa Aranda: Sinds 1932 dé plek voor churros met chocolade. Veel mensen komen hier in de ochtend voor dit Spaanse lekkernij.
  • Antigua Casa de Guardia: De oudste wijnbar van Málaga, beroemd om zijn zoete wijnen. Dit is een ideale plek voor wijnliefhebbers.

 

Voor Bierliefhebbers

  • Central Beers: Een toplocatie voor craftbier in het stadscentrum. Hier kunnen bierliefhebbers genieten van een breed scala aan lokale en internationale bieren.
  • La Fábrica: Een microbrouwerij in de trendy Soho-wijk. Dit is een geweldige plek voor degenen die op zoek zijn naar unieke bieren en een ontspannen sfeer.

 

LGBTQ+-Vriendelijke Locaties

Málaga en omgeving bieden diverse opties voor de LGBTQ+-gemeenschap:

  • El Carmen: Een gezellige bar op Plaza de la Merced met bingo en lekker eten. Dit is een populaire ontmoetingsplek voor locals en toeristen.
  • Whatsapp Copas: Bekend om zijn dragqueen shows van donderdag tot zondag. Deze bar biedt een levendige en inclusieve sfeer.
  • Parthenon Club: Een populaire gay club in Torremolinos met dragshows en een jonge sfeer. Het is een geweldige plek om te dansen en nieuwe mensen te ontmoeten.

 

Conclusie

Málaga’s nachtleven weerspiegelt de rijke geschiedenis en diversiteit van de stad. Van traditionele tapasbars tot moderne dansclubs, er is voor ieder wat wils. Met zijn aangename klimaat en prachtige stranden biedt Málaga de perfecte setting voor onvergetelijke nachten uit. Of men nu op zoek is naar een rustige avond met tapas en wijn, of wil dansen tot de zon opkomt, Málaga heeft het allemaal. Ontdek de beste bars en clubs in Málaga en laat je meeslepen door de Andalusische gastvrijheid en levendigheid. Voor meer informatie over malaga klik hier.

 

 

Onze aanbelevingen:

Vliegtickets

Vind de beste deals voor vliegtickets hier!

Accomodatie

Klik hier voor de beste accomodaties in Malaga!

Activiteiten

Voor de beste activiteiten in Malaga!